Werken bij Manpower

Arbeidsvoorwaarden bij Manpower


Inhoud, uitdaging en ontwikkelingskansen van jouw functie en de vraag of de cultuur van Manpower aansluit bij wie je bent, zijn van groot belang in de keuze voor een werkgever. Vanzelfsprekend zijn er per functie verschillen in waardering met betrekking tot salariëring, bonus en op maat ontwikkelingstrajecten. Maar Manpower biedt een aantrekkelijk voorwaardenpakket voor iedereen. Ongeacht je functie.

Work-Life Balance
Werk is belangrijk, maar de verhouding tussen werk en vrije tijd minstens net zo. Manpower biedt iedere werknemer 25 vakantiedagen. Werk je fulltime, dan komen daar nog 11 ADV-dagen per jaar bij. Parttime werken is bij Manpower, afhankelijk van de functie, geen uitzondering. Je vakantie- en ADV-dagen worden dan naar rato toegekend.

Ontwikkelen en leren
Manpower kent de afdeling ‘Learning & Development'. Een afdeling die is ingericht om alle Manpower-medewerkers op maat trainingen aan te bieden, passend bij de functie of het persoonlijke ontwikkelingstraject. Mocht jouw opleiding er niet bij zitten, dan biedt Manpower je de mogelijkheid om een geschikte externe opleiding te volgen.

Starten bij Manpower
In de eerste periode, voor nieuwe consultants zelfs een heel jaar, doe je veel nieuwe ervaringen op en leer je Manpower als bedrijf kennen. Dit doe je niet alleen, maar met alle nieuwe collega´s in een speciaal programma genaamd ‘First Challenge'. Tijdens deze periode kom je regelmatig, dagen of dagdelen, bijeen om je vaardigheden bij te slijpen en ervaringen te delen.

Gezondheid, sport en cultuur
Letten op wat je eet, mentaal in balans zijn, niet roken, regelmatig bewegen, kortom: lekker in je vel zitten. Dat bereik je nu via het Manpower gezondheidsprogramma ‘Choice of Life'. Via Manpower kan je met korting bij aangesloten sportcentra door het hele land met korting fitnessen en sporten. Bovendien wordt er regelmatig in groepsverband meegedaan met grote evenementen als de Marathon van Amsterdam. Niet zo´n actieve sporter, maar fiets je wel graag? Dan is het fietsenplan van Manpower iets voor jou.
Iedere werknemer bij Manpower kan direct gebruik maken van het Bedrijfs Cultureel Abonnement (BCA). Je kunt tegen een aantrekkelijke korting naar een scala aan culturele evenementen. Denk aan musicals, dansshows, musea, cabaret, toneel en concerten voor jong en oud. Meer informatie op www.bedrijfscultureelabonnement.nl.

Zorg voor nu en later
Manpower heeft een collectieve zorgverzekering bij de CZ Groep. Over het algemeen geldt dat je één keer per jaar, op 1 januari, kan overstappen naar een andere verzekeraar. Hier kun je vrijwillig aan deelnemen. Als je daadwerkelijk start bij Manpower ontvang je hier meer informatie over. Ook je pensioen wordt door Manpower verzorgd. Manpower heeft een collectieve pensioenregeling afgesloten bij Nationale Nederlanden. Manpower betaalt 2/3 deel, zelf betaal je 1/3 deel.